Esthetic Dental Art Clinic

Ρένια Φαρδέλλα D.D.S. Χειρουργός Οδοντίατρος

Ρένια Φαρδέλλα D.D.S. Χειρουργός Οδοντίατρος


Αισθητική Οδοντιατρική / Εμφυτεύματα
Επισκέπτης Λέκτορας TUFTS University, Boston USA

H Ρένια Φαρδέλλα είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) από το 2006.  Στη συνέχεια εργάστηκε στo Brighton στη Μεγάλη Βρετανία στο NHS και σε μεγάλη ιδιωτική οδοντιατρική πολυκλινική.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Αισθητική Οδοντιατρική στον τομέα της προσθετικής Οδοντιατρικής στο Τufts Boston USA. Ανακυρήχθηκε  επισκέπτης λέκτορας στο τμήμα της Προσθετικής και Αισθητικής Οδοντιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου.

Δίδαξε στους προσπτυχιακούς φοιτητες και στη συνέχεια στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ίδιου τμήματος.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κατερίνη με αποκλειστική εξειδίκευση στην Αισθητική Οδοντιατρική και την Προσθετική επί εμφυτευμάτων και συνεργάζεται με εξειδικευμένους οδοντιάτρους στην Κατερίνη και Θεσσαλονίκη.

Είναι μέλος του American Academy of Cosmetic Dentistry,του American Dental Association της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής και του Οδοντιατρικού συλλόγου Κατερίνης.

Εχει παρουσιάσεις και παρουσία σε διεθνή συνέδρια  με θέματα Αισθητική Οδοντιατρική, Προσθετική Εμφυτευμάτων.  Tο οδοντιατρείο  συνεργάζεται τόσο με ομάδα εξειδικευμένων οδοντιάτρων στον τομέα της Περιοδοντολογίας, της Ενδοδοντίας, Ορθοδοντικής, και στοματικής χειρουργικής.


Σταματία Σιδέρη

Σταματία Σιδέρη

Η Σταματία Σιδέρη τελείωσε το τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΠΑΣ Κατερίνης. Εργάζεται στο οδοντιατρείο Esthetic Dental Art Clinic ως βοηθός απο το 2015.


Καρφή Αθανασία

Καρφή Αθανασία

Η Καρφή Αθανασία τελείωσε το τμήμα Νοσηλευτικής και τραυματολογίας του ΙΕΚ Κατερίνης. Εργάζεται στο οδοντιατρειο Esthetic Dental art Clinic ως βοηθός απο το 2013.